Wie zijn onze kandidaten en wat vinden zij?

8 maart 2022

Onze kandidaten stellen zich kort aan u voor en gevenj aan voor welk specifiek punt zij zich inzetten. De kandidaten staan van links naar rechts op de foto.

Peeter Mastenbroek – Plek 1 – Oud-raadslid en wethouder (64  jaar), zet zich in voor een gemeente die werkt vanuit het vertrouwen in de burger.

Willem Gloudemans – Plek 3 – Student politicologie (20 jaar), zet zich in voor een inclusieve en solidaire gemeente, waarbij er plek is voor iedereen.

Ninon Kreutzer – Plek 6 – Docent VMBO (50 jaar), zet zich naast onderwijs ook in om voor iedereen toegankelijke en betaalbare sport- kunst- en cultuurvoorzieningen te realiseren.

Peter Hurkmans – Plek 4 – Oud-ondernemer (66 jaar), zet zich in voor betaalbare woningen voor onze jeugd en ouderen, zodat de doorstroming op de woningmarkt op gang komt.

Olaf Palmen – Plek 2 – Incassospecialist (35 jaar), zet zich in voor armoedebestrijding, waaronder een hervorming van de schuldhulpverlening en maximale inzet voor een verbeterde werking van de bijzondere bijstand.

Resi van Hek-Corstens – Plek 8 – oud docente en bedrijfsleven  (66 jaar),  zet zich in voor een eenvoudige en laagdrempelige communicatie vanuit de gemeente naar haar inwoners.

Frans van Hek – Plek 5 – oud-ondernemer (70 jaar), zet zich in voor een verbetering van lucht en bodem met een toekomstbestendige landbouw

Hans van Dijk – Plek 9 – oud-wethouder  en mantelzorger (70 jaar), zet zich in voor veel meer geld naar de informele zorg.

Niet op de foto: Kira Letschert – Plek 7 – (52 jaar) taxi vervoer, zet zich in een kasteelontwikkeling waarbij winstmaximalisatie niet voorop staat

De PvdA Gemert-Bakel heeft niet alleen een heel divers team dat staat te popelen om Gemert-Bakel sterker en socialer te maken, maar ook een team dat durft om hete hangijzers te benoemen én aan te pakken.

Zeker voor wat betreft het achterland van het Kasteel, dat door bebouwing bedreigd wordt, zal de PvdA Gemert-Bakel zich hard maken en inzetten. Op dit onderwerp komen we volgende week nog terug.

PvdA Gemert-Bakel: Sterk & Sociaal, óók lokaal!